Üçüncü kişilerin ücretsiz faydalanabilecekleri ülkemizdeki koruma süresi dolmuş patent,faydalı model ve tasarımlara ilişkin bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.
Sukraloz formülasyonu ve üretim prosesi
TÜRKPATENT Detay Göster
Koruma Süresi Bitimi İlanı:
21/07/2016
Koruma türü | Patent |
Başvuru Numarası | 2009/04862 |
Buluş Başlığı | Sukraloz formülasyonu ve üretim prosesi |
Başvuru Sahibi | MONTERO GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ |
Buluş Sahibi | AHMET TOKSÖZ;DEVRİM ÇELİK;ALİ TÜRKYILMAZ;PINAR PORTAKALKÖKÜ;MUSA ÜMİT ÇİFTER |
IPC Sınıfı | A23L 1/00;A23L 1/236;A61K 9/20 |
Buluş Özeti | Buluş, bır tatlandıncı formulasyonuna ılışkm olup, yüksek yoğunluklu tatlandırıcı olarak % 1-15 oranmda sükraloz, ağırlık oranı 20:1 ve 1:10 aralığında olan kroskarmelloz sodyum ve kolloidal silikon dioksit( kroskarmelloz sodyum: kolloidal silikon dioksit ) ile en az bir dolgu maddesi içermektedir. |